Korábban bejelentettük, hogy a görög államiság megszűnt létezni. Ez az elsőre furcsának tűnő kijelentés nem alaptalan, és a közeljövő eseményei ezt sorra igazolni fogják. Az Európai Unió nem bízza a nép soraiból kiemelkedő politikusokra a leigázott ország vezetését, mert a folyamat előbb-utóbb nyílt terrorba torkollik, és a hazai politikusok nem fogják azonnal teljesíteni a parancsot.

A demokratikusnak látszó szerveződések szintén megszűnnek demokratikus látszatúnak lenni, erre jó példa az a közelmúltban történt szavazás, ami után több mint 40 görög politikust zártak ki saját pártjából, mert vezetői utasításra nem volt hajlandó megszavazni az újabb hitelcsomagot. Nem kell ezen meglepődni, elvégre nem a páholymester "tanácsai" szerint jártak el.

Hétfőn egy cikket fognak közölni a német Wirtschafts Woche magazinban, ami arról ad jelentést, hogy 160 német "pénzügyi szakértő" utazik Görögországba. Állítólag azért, hogy "megerősítsék a görög adózási mechanizmust". A német pénzügyminiszter természetesen tompítani akarja az éleket azzal a kijelentéssel, miszerint többen közülük beszélnek görögül...

Hogy miért utaznak oda valójában? Mert Brüsszel nem bízik abban, hogy a görög pártok az országgyűlési választások után is tartják magukat a megbeszéltekhez. Görögországban kegyetlen adóemelések lesznek, és a várható újabb tiltakozási hullám miatt készülnek arra, hogy ne a hazai szakértőknek kelljen levezényelni a folyamatot. A német pénzügyminiszter szerint számolni kell azzal a lehetőséggel is, hogy az aktív szolgálatból visszavonult adóbehajtókat is visszaállítják a korábbi munkaviszonyukba.

Az idegen adóbehajtók azért lesznek Görögországba küldve, mert az Európai Bizottság egy jelentése szerint Görögországban az adóztatás folyamata különösen problémás. Ők akkor is brüsszeli utasítás szerint járnak el, ha a görög politikusok nem szavazzák meg a következő megszorításokat és az újabb adóemeléseket. Ezzel Görögország hivatalosan is gyarmattá vált. Már nem csak a hazai javak "elszívásáról" van szó, a közeljövőben be akarják majd vezetni a központi uniós adóztatást, ennek első lépése az, ami most Görögországban zajlik.

Ha a nép nem hajlandó tenni a jövőért, akkor minden uniós tagállam erre a sorsra jut. A központosított európai állam kiépítésének egy lépése ez, és Magyarországon is fel kell készülnünk arra, hogy az uniós diktatúra olyan adóbehajtókat küld a nyakunkra, akik még csak magyarul sem tudnak.

Forrás: jovonk.info Kattintson ide...

Tafedim tea

Igmándi Sajtműhely

WeblapWebáruház.hu

Map

free counters

Nézettség összesen

Cikk: 76 689 600 megtekintés

Videó: 49 760 311 megtekintés

MTI Hírfelhasználó

Látogatók

Összesen7130016

Jelenleg az oldalon

27
Online

Interreg CE1013 REFREsh